Egész nap görnyedő munkát végzel?
Szabadulj meg a nyak-, váll-, és hátfájásodtól és javíts látványosan a testtartásodon!

TUDATOS TESTTARTÁSSAL AZ EGÉSZSÉGES GERINCÉRT napi 15 percben

A program segítségével akkor is véget vethetsz a derék- és nyakfájásodnak, ha egész nap görnyedő munkát végzel az irodában, és a munkád, a családod miatt nagyon elfoglalt vagy.

Érdekel a megoldás?

Gyanítom, hogy most így éled az életed...

Eddig azt hitted, a rossz tartás egyszerűen csak csúnya?

Tévedtél!

Mit okozhat még?

Derék-, hát-, nyakfájást

Esztétikai problémákat

Belső szervi problémákat

Légzési nehézségeket, stresszt

Ne aggódj! Itt a megoldás!

A Tudatos Testtartás Online Program Magyarország legnagyobb online testtartás javító programja, melyet a világ több, mint 10 országában alkalmaznak!

“Ma egy újabb ismerős mondta, hogy igen, látványosan szebb a tartásom. Tehát köszönöm a programot, a tanítást! 😉 “

Fájdalommentes pillanatok

Végre nem húzza le az energiádat az állandó vagy váratlan nyilalló fájdalom, már csak egy rossz emlék lesz, milyen volt folyamatos fájdalommal élni.

Rendszeres mozgás

Az elfoglalt életedbe, család és munka mellett is könnyedén építesz be rendszeres mozgást, ami olyan automatikussá válik majd, mint a reggeli fogmosás.

Magabiztosabb tartás

A szép testtartásodtól magabiztosnak és vonzónak érzed magad, büszke leszel a rólad készült fotókra.

Stresszmentesebb élet

Nyugodt és bizakodó leszel. Érezhetően csökken a rád nehezedő stressz és végre nem érzed, hogy a nyakadon és a válladon van az élet súlya.

Hogyan segít neked a Tudatos Testtartás Online Program?

“Nagyon jó a tananyag, jól feldolgozott és hasznos a videó támogatás.”

Online videós tananyagok, részletes magyarázatokkal, napi beosztással

>>
50+ gyakorlati videó, melyet bármennyiszer visszanézhetsz, ismételhetsz a program ideje alatt. A programhoz részletes beosztás tartozik, fogom a kezed és végig vezetlek az úton. A gyakorlatok elvégzéséhez nincs szükség személyes jelenlétre, nem kell adott pillanatban jelen lenni online, rugalmasan a saját beosztásod szerint bármikor végezheted őket.

Nincs szükség plusz eszközre

>>
A gyakorlatok megtekintéséhez csak internet kapcsolatra van szükséged. Bármilyen eszközről: telefonról, táblagépről vagy számítógépről is használható. A programot egy zárt felületről érheted el, ahova felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni.

A speciális eszközt mi küldjük

>>
A Spirálstabilizációs gyakorlatokat egy speciális, erre a célra kifejlesztett eszközzel végezzük. A Spirálstabilizációs gumiköteled része a választott csomagodnak, megrendelés után postázzuk neked, nem kell külön a beszerzésével bajlódnod. Ezután bárhova magaddal viheted a köteled és gyakorolhatsz: lakásban, hotel szobában, udvaron, tengerparton, egy erdő közepén.

Ajándék könyv

>>
Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás című elektronikus könyvét is megkapod a program részeként, ami praktikus tanácsokkal lát el a mindennapi fájdalommentes életért.

Időgazdálkodási és szokáskialakítási tippek

>>
Tudom, hogy pont elég a családban is helyt állnod, anélkül, hogy még egy rendszeres programot is beiktatnál a napirendedbe. Egy módszer sikeressége sokszor azon múlik, hogy a megtanult gyakorlatokat valóban az életed részévé tudod-e tenni. Ezért ennyire fontos része a programnak az időgazdálkodási tippek, melyek segítségével biztosan sikeres új szokást alakítasz majd ki.

Ajándék munkafüzet

>>
Balatoni-Huber Vera: Spirálstabilizációs alapgyakolratok c. elektronikus munkafüzetét is megkapod a program részeként, ami fotókkal és részletes magyarázatokkal segíti a tanulásodat.
(A munkafüzet csak bizonyos csomagoknál érhető el.)

Kérdezési lehetőség Balatoni-Huber Verától

>>
Nem maradsz egyedül, személyesen fogok válaszolni minden feltett kérdésedre e-mailen vagy a közös Facebook csoportban. Bármit kérdezhetsz én ott leszek és válaszolok.

Közösségi támogatás

>>
A programhoz tartozó Facebook csoportban nem maradsz egyedül, rendszeres motivációval támogatunk az úton. A Facebook csoportban örökre tag lehetsz, így bármikor a jövőben is fordulhatsz hozzánk. A csoportban lévő inspiráló bejegyzések és szakmai tartalmak pedig segítenek motiváltnak maradni.

Pontos gyakorlatok

>>
Ha bizonytalan vagy benne, hogy jól végzed-e a gyakorlatokat, minden gyakorlathoz találsz segítő, ellenőrző gyakorlatokat, melyek segítségével otthon, egyedül is saját magad ellenőrizheted az elvégzésük pontosságát. Valamint összegyűjtöttük számodra a leggyakoribb hibákat és javításuk módját, melyek mindegyike segíti a fejlődésedet és a gyakorlásodat.

PILLANTS BELE A PROGRAM GYAKORLATOKBA

“Nekem az tetszett, hogy amikor valahol elbizonytalanodtam vissza tudtam nézni a gyakorlatot. Lehetett teljes részletességgel, de akár csak az összefoglalást.”

"Szerintem ez az egyetlen módszer, amivel igazán hosszú távon tudunk segíteni a hátfájdalmakkal/ gerincterdüléssel kapcsolatos problémánkon."

A Tudatos Testtartás Online Program kitér minden olyan fontos lépésre, amelyeknek köszönhetően, nemcsak egy programban veszel részt, hanem egy teljesen új és egészséges szokást tudsz bevezetni az életedbe!

1. lépés: Gerincterápia a szép testtartásért, a kevesebb fájdalomért

A világhírű Spirálstabilizáció gerincterápiás módszerét használjuk az egészséges, fájdalommentes és stabil gerincért.
A Spirálstabilizáció egy speciális gumiköteles gerincterápia, melyet egy cseh, gerincbetegekkel foglalkozó orvos (Dr. Richard Smisek) dolgozott ki a helyes testtartás kialakítása és fenntartása, valamint a mozgásszervi betegségek megelőzése és kezelése céljából.  Ez egy rendkívül sokoldalú módszer.

Használatával bárki, kortól és nemtől függetlenül fenntarthatja, illetve javíthatja egészségét és/vagy sportteljesítményét. A Spirálstabilizáció segíthet a derék-, hát-, és nyakfájás kezelésében, hozzájárulhat a porckorongsérv megelőzéséhez.* 

A program végére megtanulsz egy olyan hatásos módszert, aminek a segítségével mindössze napi 10-15 perc idő befektetéssel karban tarthatod a nyakad-, a hátad és a derekad. Ráadásul elégedett lehetsz a magabiztosságot sugárzó testtartásoddal is.

2. lépés: Aktív és passzív stresszoldás az ellazult izmokért és kiegyensúlyozott lélekért

Valószínűleg észrevetted már magadon is, hogy a stresszes élethelyzet ront a panaszaidon, a nyak- és derékfájáson is. A hozzám forduló vendégek nagy részénél is látványos a stressz negatív hatása.  Ennek eredménye, hogy torzul a testtartás és a mozgásminta, ráadásul elősegíti a degeneratív mozgásszervi problémák kialakulását.

A megfeszült izmokban csökken a vérellátás, olyan érzés, mintha valami húzná a vállunkat, etttől még idegesebbek leszünk.
Annak ellenére, hogy a többség tudja, hogy romlik az állapota stressz hatására, a relaxációt és a stresszoldást nem építik be a mindennapjaikba.

A program során megtanult aktív és passzív stresszoldó gyakorlatok hatására azonnali megnyugvás érzése érhető el, ellazulnak az egész test izmai a hátadban, a válladban, és a  nyakadban oldódni fog a feszültség. Több energiád lesz, ezáltal a kedved is javulni fog.

3. lépés: Sikeres szokások, a hosszú távon működő sikerért

Egy jó szokáskialakító technika, és a rendszeres gyakorlás éppen annyira fontos, mint maga a testtartásjavító, gerincterápiás módszer, amit kiválasztasz.  Hiába veszed meg a legdrágább eszközöket, hiába fizetsz be a legdrágább programra, csak kidobott pénz lesz mind, ha nem használod. Segítek, hogy végre ez ne így legyen!

A program során több olyan könnyen használható technikát is fogsz tanulni, amivel jól szervezetten, könnyedén építed majd be a gerinctréninget a mindennapjaidba, amely olyan automatikussá válik majd, mind a rendszeres fogmosás.  Gyakorlók százainak tanítottam már meg a módszert és bizonyítottan működik.

A Tudatos Testtartás Online Program Magyarország legnagyobb online testtartás javító programja, melyet a világ több, mint 10 országában alkalmaznak!

“ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

„… könnyebben húzom hátra a vállaimat. Vállfájdalmam jelentősen csökkent. A hasam laposabb lett, láthatóan erősödtek az izmok. Kevésbé esik be a vállam.”

Mit mondtak a résztvevők a Tudatos Testtartás Online Programról?

„A görbe tartásom szégyellem. Fáj a hátam, nyakam. Ez kihatott az egész napi közérzetemre és viszont. Ezekre kerestem tartós megoldást. Többet kaptam, mint vártam, mert komplex megoldást nyújtasz.

“Azért jelentkeztem, mert a rossz testtartáson kivűl sokszor fájt a derekam. Reggelente felkeléskor el kellett telnie egy kis időnek, mire le tudtam hajolni. („bejáródott”) 🙂 Ez szinte teljesen el is múlt.”

“ Azért csatlakoztam, mert problémám van a testtartásommal, ami fájdalmakat okoz, és sajnos bizonyos elváltozásokat is a gerincemnél.”

“ 1. Érezhetően javul gyakorlás után a tartásom és ezt nagyon élvezem. 2. Ezt, valamint a gerincem alsó szakaszának megkönnyebbülését élvezem a legjobban. Valamint hogy komplexen kezeled a helyes testtartás összetevőivel kapcsolatos teendőket. “

“ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

“Kisebb lett a banyapúpom. Az tetszett legjobban, hogy akkor és ott gyakorlok, amikor és ahol tudok.”

“ Annak ellenére, hogy nem túl sokat gyakoroltam, éreztem pozitív hatást, valamint az egyéb testmozgás során is figyeltem a stabilizálásra. Legjobban az otthoni gyakorlás lehetősége tetszett, ill. az online együttes gyakorlás. “

“Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

“ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper. Azért azt el kell mondanom,hogy könnyebbnek tűntek a gyakorlatok, mint amilyenek valójában. Nagy odafigyelés, tudatosság kell hozzá…Mivel ennyire összpontosítani kell,így egyfajta kikapcsolódás is számomra,hiszen ilyenkor nem tudok agyalni minden máson.. “

“Kevésbé fáj a nyakam, hátam. A 9. gyakorlat a kedvencem, érzem, hogy nagyon jól átmozgat.” -Kopcsik Kozima 

“ Jobban figyelek házimunka, járás közben a helyes testtartásra. Az tetszett az egészben, hogy lassú, alapos magyarázat, bemutatása volt a gyakorlatoknak. Másik az, hogy a gyakori hibákra Vera felhívta a figyelmet, de előbb a jót mutatta meg. Így lehetett felfigyelni arra, mit is csinálhattam az előbbi utánzása közben rosszul.”

“Az évtizedek óta felhúzott vállam 1-2 centivel lejjebb került”

„Az egészségügyi problémáim enyhülnek, a légzésem javult ami nagyon észrevehető… Reflux tüneteim is szinte elmúltak… a sportban a teljesítményem javult… a technikai sportban pl.: snowboardozásnál a mozdulataim kifinomultabbak lettek és nem akadályoz a fáradtság és az abból adódó darabossá vált mozgásom…”

“Sokkal könnyebb felvennem a „helyes” testtartást, napközben többször eszembe jut, és figyelek rá. A hátam sokkal kevesebbet fáj.” – Papp Eszter

„Nem egy külső passzív tényezőtől várjuk a megváltást, hanem ezt a „belső fűzőt” nekünk kell kialakítanunk. Sokkal többet figyelek arra, hogy éppen hogy tartom magam, stabilizálok-e. A gyakorlatok után pedig egy fél óráig kb, szinte odafigyelés nélkül is „úgy maradok” a jó pozícióban. Remélem idővel egyre tovább „maradok úgy”.”

„Eszembe jut napközben a tartásra figyelés, könnyebben húzom hátra a vállaimat. Vállfájdalmam jelentősen csökkent. A hasam laposabb lett, láthatóan erősödtek az izmok. Kevésbé esik be a vállam.”

” Eljutottam oda, hogy az ajánlható jó szívvel, amely szokássá alakítható, s a TTP filozófiája pont ez! „

“ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper.”

“ Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

“ Ajánlom mindenkinek, hogy tudja, milyen az egészséges, szép testtartás.”

“ Jól felépített program , akár csak a videók alapján is elsajátítható hatásos gyakorlatok.”

“ Mert magunkért mindent meg kell tenni és semmi sem lehetetlen!”

“ Fajdalom, betegség elkerülésére és szép könnyed tartás megteremtésére. Vera kiváló oktatása erre a garancia.”

” Mert tartástól függetlenül, kellenek ezen izmok fejlesztése, szinten tartása.”

“ Aki szeretne javítani a testtartásán, kevés napi időráfordítással, kitartással megteheti saját tempóban. Nem kell elutazni, ezzel időt takaríthat meg.”

“ Mert elég látványos, ahogy át lehet vele formálni a testtartást.”

“ Mindenkinek tennie kellene ennyit az egészségéért, főleg, ha hosszú ideig ülő munkát végez.”

” Szerintem ez az egyetlen módszer, amivel igazán hosszú távon tudunk segíteni a hátfájdalmakkal/gerincterdüléssel kapcsolatos problémánkon.”

” Hamar érezhető változásokat tapasztal az ember. Van értelme csinálni, időt szakítani rá, mert hozza az eredményeket. Könnyebb a mozgás, kisebb a fájdalom, tudatosabb az ember a testtartására és csak 4 hét telt el.”

” Bármilyen korosztály végezheti nem kell hozzá semmilyen tudás, képzettség. Könnyen elsajátítható.”

” A könyvben leírt tippek nagyon sokat segítettek a helyes ülőtartás kialakításához.”

“ Tartós, látványos javulást okoz gerincferdülés esetén is. Hathatós, egyéni korrekciót ad az online verzió mellett is. Profi, minőségi oktatás, őszinte odafigyeléssel és inspirációkkal. “

“ Szerintem jó, hogy a gyakorlatok rövid videókban vannak bemutatva, így könnyű odafigyelni rá, és gyakorolni. Jó, hogy a segítő videók külön vannak, így ha valami megy, arra nem kell időt pazarolni, ha valami viszont nem érthető, azt könnyű előkeresni.”

“ Nagyon jól elsajátíthatóak a gyakorlatok a videók alapján. Tetszik, hogy minden gyakorlatsornál figyelmeztetsz a helyes kivitelezésre, testtartásra.”

“ Nagyon tetszik a program felépítése,a rengeteg segítő videó,a heti relaxációs gyakorlatok és a kvíz is szuper.”

” Nagyon tetszettek a videók. Az egymásra épülés, az alapos szemléltetés, pontos, részletes magyarázat segít abban, hogy itthon, egyedül végezzem a gyakorlatokat.”

” Nagyon tetszettek a videók. Érthető, lényegre törő, sokat segített a helyes elsajátításban. „

“ Nagyon tetszettek a videók. Az egymásra épülés, az alapos szemléltetés, pontos, részletes magyarázat segít abban, hogy itthon, egyedül végezzem a gyakorlatokat. ” -Papp Eszter

0 +
Résztvevő végezte már el sikeresen a programot
10/ 0
Ennyire tetszett az oktató szakértelme a programban
10/ 0
Így értékelték a program felépítését
10/ 0
Résztvevő ajánlaná a programot másoknak is

Ki fog végig az úton tartani?

Balatoni-Huber Vera vagyok, a Tudatos Testtartás Program alapítója.
A Berzsenyi Dániel Főiskola és a Pécsi Tudományegyetem elvégzése után középiskolában és egyetemen tanítottam.
Több, mint 10 éve társtulajdonosként és szakmai vezetőként 4 fős, nemzetközi színtéren is jelenlévő cégemet vezetem. A Tudatos testtartás című könyv szerzője, testtartás szakértő, Spirálstabilizációs gerinctréner, gerincjóga oktató vagyok. 10 éve nincs olyan év, hogy ne fejleszteném magam tovább a legjobb nevű külföldi és magyar oktatók képzésein.

Küldetésem, hogy a hatékony technikák mellett a módszert is megtanítsam, hogy az elfoglaltak és lusták is egészségesebb életet élhessenek.  Erről beszéltem TEDx előadóként az “Újrakezdjük, de miért hagyjuk abba?” című előadásomban is.

Több, mint 25 éves pedagógiai gyakorlattal, 11 éve foglalkozom a helyes testtartásra vágyó, hátfájós emberekkel.  Több ezer megtartott óra tapasztalatával állítottam össze a programot. 

Tudatos testtartás című könyvemet már nem csak Magyarországon, de a határon túl is olvassák és használják. Megtanítom, hogyan csináld jól úgy, hogy eredményes és kitartó maradj.

Dr. Richard Smisekkel, a Spirálstabilizációs gerincterápia módszer kidolgozójával a prágai központban.

A Tudatos Testtartás Online Program csapata

Balatoni-Huber Vera

alapító, társtulajdonos, szakmai vezető

Balatoni Péter

társtulajdonos, informatikai vezető

Dr. Vladimír Staffa

vendégelőadó, gerincspecialista, gerincsebész

Németh István

Informatikus

Törökgyörgy Boglárka

ügyfélszolgálati asszisztens

Jelentkezz most a Tudatos testtartással az egészséges gerincért – Tudatos Testtartás Online Programra!

 1. Napi 15 percet igényel
 2. otthonról RUGALMASAN végezhető, nem kell hozzá személyes jelenlét
 3. bármennyiszer ismételhető videós gyakorlatok a saját időbeosztásod szerint egy zárt felületen a hozzáférés ideje alatt
 4. csak egy speciális eszköz kell hozzá, melyet tartalmaz a program, elküldjük Neked
 5. segít a tartáshibák javításában, és a helytelen testtartás okozta fájdalmak megszűntetésében
 6. segít csökkenteni a nyak-, váll, hát- és derékfájást.

Tudatos Testtartás Online Program
(egy összegben)
447 €
Hozzáférés a tanulóközponthoz: 1 éven keresztül!
 • 5 hetes program
 • Gerincterápás videótár (50+videóval), stresszoldó gyakorlatok, szokáskialakító ötlettár (eredeti értéke: 398€)
 • Gerincterápiás eszköz a gyakorlatokhoz (Ingyenes házhozszállítás az EU területén**) (eredeti értéke: 30€)
 • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. elektronikus könyve (eredeti értéke: 24,9€)
 • Facebook csoport a közösségi támogatásért örökös tagsággal
 • Rendszeres kérdezési lehetőség
 • 2 havonta élő, online kérdezz-felelek, workshop Verával és meghívott szakértőkkel (visszanézhető) (eredeti értéke: 120€)
 • BÓNUSZ: Letölthető munkafüzet csomag: fotókkal, részletes magyarázattal, szokáskövető naptárral (eredeti értéke: 25€)
 • BÓNUSZ: Dr. Vladimír Staffa gerincspecialista orvos oktató sorozat (eredeti értéke: 210€)
 • BÓNUSZ: Kiegészítő haladó gerincterápiás gyakorlatsorok (Folyamatosan bővülő) (eredeti értéke: 55€)
 • BÓNUSZ: Mesterkurzus: szakértői előadások egészséges test, egészséges szokások témában (eredeti értéke: 40€)
 • BÓNUSZ: Nyakfájdalom csökkentő gyakorlatok (Folyamatosan bővülő) (eredeti értéke: 70€)
 • BÓNUSZ: Mobilizáló gerincjóga gyakorlatok az irodában és otthon (Folyamatosan bővülő) (eredeti értéke: 78€)
 • BÓNUSZ: Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. hangoskönyve (eredeti értéke: 18€)
 • A program teljes értéke helyett, ami 1083,9€, most csak 447€!
Tudatos Testtartás Online Program
(részletfizetés: 3 részletben)
178,8 € / hónap
(3 alkalommal*)
Hozzáférés a tanulóközponthoz: 1 éven keresztül!
 • 5 hetes program
 • Gerincterápás videótár (50+videóval), stresszoldó gyakorlatok, szokáskialakító ötlettár (eredeti értéke: 398€)
 • Gerincterápiás eszköz a gyakorlatokhoz (Ingyenes házhozszállítás az EU területén**) (eredeti értéke: 30€)
 • Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. elektronikus könyve (eredeti értéke: 24,9€)
 • Facebook csoport a közösségi támogatásért örökös tagsággal
 • Rendszeres kérdezési lehetőség
 • Rendszeres kérdezési lehetőség
 • BÓNUSZ a 3. részlet befizetése után: Letölthető munkafüzet csomag: fotókkal, részletes magyarázattal, szokáskövető naptárral (eredeti értéke: 25€)
 • BÓNUSZ a 3. részlet befizetése után: Dr. Vladimír Staffa gerincspecialista orvos oktató sorozat (eredeti értéke: 210€)
 • BÓNUSZ a 3. részlet befizetése után: Kiegészítő haladó gerincterápiás gyakorlatsorok (Folyamatosan bővülő) (eredeti értéke: 55€)
 • BÓNUSZ a 3. részlet befizetése után: Mesterkurzus: szakértői előadások egészséges test, egészséges szokások témában (eredeti értéke: 40€)
 • BÓNUSZ a 3. részlet befizetése után: Nyakfájdalom csökkentő gyakorlatok (Folyamatosan bővülő) (eredeti értéke: 70€)
 • BÓNUSZ a 3. részlet befizetése után: Mobilizáló gerincjóga gyakorlatok az irodában és otthon (Folyamatosan bővülő) (eredeti értéke: 78€)
 • BÓNUSZ a 3. részlet befizetése után: Balatoni-Huber Vera: Tudatos testtartás c. hangoskönyve (eredeti értéke: 18€)
 • A program teljes értéke helyett, ami 1083,9€, most csak 3x178,8€!***

*A részlet fizetése ismétlődő levonással történik. Az elsőt rendeléskor fizeted, a második, harmadikat pedig 1 és 2 hónap hónap múlva fordulónapon.

**Ha Európán kívül, a  világ bármely más országába kérsz szállítást, kérlek, megrendelés előtt kérj szállítási árat tőlünk az alábbi linken keresztül:

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK

***Részletfizetés esetében az ár az eredeti árhoz képest 20%-kal magasabb. A részletek nem befizetése esetén, a tagság azonnal megszűnik.

100% pénzvisszafizetési garancia

Nagyon biztos vagyok a dolgomban! A követőim 100%-a jelezte vissza, hogy sokkal jobban érezte magát az első hónapot követően. Az előtte-utána készült fotók között látványos volt a változás.

Miért vagyok ebben ilyen biztos? 

 • Mert minden, amit itt leírok, azt én magam, a családtagjaim is naponta használjuk.
 • A programot rendszeresen használók 97,2%-a mondta, hogy ajánlaná barátainak, ismerőseinek.
 • A visszajelzések, sikersztorik és előtte-utána fotók nap, mint nap erősítenek meg a program hatékonyságában.
 • A követőim napi szintű gyakorlattá tették a programot és nem hagyták abba (csak, amikor már nem volt panaszuk.

Ha nem vagy elégedett a képzés minőségével, a kifizetett program teljes összegét visszafizetjük neked a program 14. napjáig, ha a program 14. napjáig jelzed ezt. 

Tudjuk, hogy minőségi a programunk és segíteni fog neked, ezért bátran vállaljuk ezt a kockázatot.

Ami nagyon fontos: mi azt tudjuk garantálni, hogy a Tudatos Testtartás Online Program minősége kiváló. Már több száz munkaóránk, rengeteg mögöttünk lévő szakmai képzés benne van és nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy minden segítséget megkapj a magabiztos testtartás eléréséhez és a fájdalommentes élethez.

Ha ennek ellenére valamivel kapcsolatban minőségi kifogásod van, megpróbálunk segíteni a felmerülő kérdésekben. 

Ha nem tudjuk megoldani a problémát és Te mégis maradnál a garancia érvényesítésénél, nem fogunk akadékoskodni és 100%-ban visszaadjuk az összeget.

Azért nem tudunk felelősséget vállalni, mert megváltozik az élethelyzeted és mégsem a magabiztos testtartás megszerzése lesz a prioritás. Ez kívül esik a mi felelősségi körünkből, ezért nem tudjuk visszaadni a pénzt. 

Ha belegondolsz, a telefon előfizetés árát sem tudod visszakérni azért, mert mégsem fogod használni. Ez nekünk is egy biztosíték, hogy olyan személy jelentkezik, aki komolyan gondolja és megéri beletöltenünk a 28 nap alatt az energiáinkat (mert nézzük a házikat, válaszolunk a kérdésekre, próbálunk segíteni ahol tudunk). Mi ezekkel az emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, akik hajlandóak tenni azért, hogy elérjék a céljaikat. 

Azt sem tudjuk elfogadni indokként, hogy nem volt idő foglalkozni az anyagokkal, mert ez sem a mi felelősségi körünkhöz tartozik. Bele kell tenni az energiát, különben sosem tudod elérni azt a célt, amire vágysz.

Ugyanígy nagyon sántít, ha azt mondod nekünk, hogy nem működött, viszont nem csináltad meg a házi feladatokat, nem tudsz felmutatni semmilyen befektetett munkát. Az eredmény főként a beletett munkamennyiségtől függ, erre pedig szintén nincs ráhatásunk. Viszont azt tudjuk garantálni, hogy segítünk, ha elakadsz. A pénzvisszafizetéssel akkor élhetsz tehát, ha a beküldöd a házi feladatokat, elvégzed a munkát.

Kiknek nem való ez a program?

Milyen véleménnyel vannak a programról?

Beszéljünk egy kicsit a Spirálstabilizáció lelkéről is!

Speciális Spirálstabilizációs kötél

A speciális Spirálstabilizációs gumikötél a módszer elengedhetetlen eszköze. Kezdők és haladó gyakorlók is használhatják.  A kötél 6 mm átmérőjű, speciális ellenállással és nyúlással rendelkezik.  Dr. Richard Smisek (a módszer feltalálója) kifejezetten erre a célra fejlesztette ki, a célja, hogy gyakorlás közben az izmokat megfelelően használjuk és ne tudjuk túlterhelni, ezért semmilyen más fitnesz eszközzel nem helyettesíthető.

Az eszköz előnye, hogy...

3 legfontosabb eredmény, amiért érdemes csatlakoznod

1. MAGABIZTOS TESTTARTÁS

Önbizalommal teli, szép, egészséges testtartásod lesz.

2. EGÉSZSÉG

Csökkennek/elmúlhatnak a nyak-, váll-, hátfájdalmaid napi 15 perc munkával.

 3. STABILITÁS, SZABADSÁG
Stresszmentes kikapcsolódás független, biztos, szabad érzése. A sorsod a kezedben van, mindenkitől függetlenül.

*Minden olyan információ, amit a www.tudatostesttartas.hu oldal és aloldalai tartalmaznak – ideértve a szövegeket, grafikákat és képanyagokat, illetve minden egyéb anyagot, melyet az oldal tartalmaz – kizárólag tájékoztató jellegűek. Ezen az oldalon semmilyen formában nem adunk egészségügyi tanácsot, nem testesítünk meg orvos-beteg kapcsolatot. Javasoljuk, mindig egyeztessen kezelőorvosával, ha állapotával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy gyanúja merülne fel. Ugyancsak javasoljuk, hogy egyeztessen kezelőorvosával az itt leírtak Ön általi értelmezése kérdésében. Soha ne hagyja figyelmen kívül vagy kerülje meg az orvosi tanácsot, az okból, hogy bármilyen információt olvasott ezen a weboldalon vagy bármely a webodalunkhoz kapcsolt egyéb más oldalon.

Krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

Bármilyen – fizikai vagy mentális – betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A Spirálstabilizáció nem helyettesíti a konvencionális gyógyító tevékenységet.