Skip to content
Főoldal
Blog
Szokások
Stresszoldás
Spirálstabilizáció
Adminisztrációs központ
Fiókom
Kapcsolat
Jelszóváltoztatás
Kijelentkezés
Menü
Főoldal
Blog
Szokások
Stresszoldás
Spirálstabilizáció
Adminisztrációs központ
Fiókom
Kapcsolat
Jelszóváltoztatás
Kijelentkezés
Humusz 1.
1 konzerv csicseriborsó (lecsepegtetve, jól átmosva addig, amíg már nem habzik)
1-2 ek. tahini
½ -1 citrom leve
2 gerezd fokhagyma
só, bors, kurkuma, római kömény, füstölt paprika
(olivaolaj)
kevés vízzel krémesre turmixolni
+mehet bele kaliforniai paprika, aszalt paradicsom, cékla)
Humusz 2.
400 g (2 konzerv csicseriborsó) (lecsepegtetve, jól átmosva addig, amíg már nem habzik)
2 gerezd fokhagyma
2 ek. tahini
¾ tk só
2 ek citromlé
2 ek. olivaolaj
só, bors
kevés vízzel krémesre turmixolni
Humusz 3.
1 konzerv csicseriborsó (leönteni a levét, de abból használni fogunk)
5 ek. a csicseriborsó levéből
3 ek. tahini
1 citrom leve
2 gerezd fokhagyma
1 tk. római kömény
só, bors