Kilépő felmérés

Először is szeretném kifejezni elismerésemet a kitartásodért és elkötelezettségedért a program során. Reméljük, hogy sokat tanultál és sikeres szokásokat alakítottál ki az egészséges testtartás terén. Reménykedek benne, hogy az az erőfeszítéseid meghozták az eredményt.

Bízunk benne, hogy a program során szerzett ismeretek és technikák segítenek abban, hogy a jövőben is fenntartsd a tudatos testtartást és az egészséges életmódot. Ez az út azonban csak most kezdődik. Az elkövetkező időszakban arra biztatunk, hogy folytasd a tanultak alkalmazását, tartsd fenn a kialakított új szokásaidat, hogy a tudatos testtartás része legyen mindennapi életednek.

Emellett fontos, hogy folyamatosan figyeld tested jelzéseit és odafigyelj az egészségedre. Ne feledd, hogy a testtartás mellett más tényezők is befolyásolják az egészségedet, például a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a stresszkezelés. Mindezek összehangolása hozzásegít téged egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életmód kialakításához.

Kíváncsi vagyok, milyen tapasztalataid vannak a programmal kapcsolatban és össze tudjuk hasonlítani a válaszaidat a program előtt megadottakkal. Kérlek, töltsd ki az alábbi kérdőívet! Előre is köszönöm a válaszaidat!